25 anys de creativitat i innovació en PLV


A Multigraf som especialistes en el disseny i la fabricació de productes P.L.V. (Publicitat en el Lloc de Venda). Dins del sector, som experts en el desenvolupament de productes en cartó i, a més, oferim altres serveis en materials permanents com fusta, polipropilè, metall, PVC o metacrilat, entre d’altres.

Els elements destinats a la publicitat en el punt de venda permeten millorar el posicionament de les marques dotant els seus productes d’una visibilitat més gran i garantint un major impacte en el consumidor potencial.

Apostem per la creativitat i la innovació com a pilars del nostre servei de disseny i adaptem constantment els procediments de producció per aconseguir uns resultats satisfactoris.

Comptem amb més de 15 anys de trajectòria i hem desenvolupat més de 30.000 projectes per a firmes de primera línia de diferents sectors: des de la cosmètica fins a la industria farmacèutica, passant pel sector de l’alimentació.

La Publicitat en el Lloc de Venda (PLV) fa referència a tots aquells elements publicitaris que permeten cridar l’atenció del consumidor i incentivar la compra de productes. Alguns exemples són els expositors i els displays, però existeix un gran ventall de possibilitats per posar la nostra marca i els nostres productes a qualsevol establiment comercial.

Empresa

Per tal de diferenciar-nos, hem apostat per ser sorprenents. L’equip de disseny de Multigraf es forma constantment per estar a l’avantguarda a les novetats del sector publicitari en l’àmbit internacional. Tenim la satisfacció d’haver estat una peça clau en l’èxit de projectes mitjançant propostes transgressores i disruptives.

Els coneixements sobre màrqueting del conjunt de l’equip de Multigraf ens permeten presentar les propostes que millor s’adapten a les característiques específiques dels productes, les marques i els establiments. L’objectiu de la globalitat del nostre servei és optimitzar l’impacte en els consumidors potencials.

Millorantels resultats


Els nostres clients són referents en diversos sectors com el farmacèutic, la cosmètica i l’alimentació, entre d’altres. El nostre objectiu és aconseguir que augmentin les vendes gràcies a la capacitat dels nostres dissenys en P.L.V. (Publicitat en el Lloc de Venda) d’atraure mirades i esdevenir protagonistes.

Clients