El nostre procés de producció és extremadament curós en totes i cadascuna de les seves fases amb la finalitat de satisfer les necessitats dels nostres clients i complir amb les seves expectatives. Això és possible gràcies a treballar amb el màxim nivell de detall en cadascun dels passos: des del disseny fins al servei d’entrega.

1. Prototip en 3D

Mostrem al client el producte que produïm. Els prototips en 3D permeten valorar els detalls de disseny i detectar possibles millores que garanteixin ...
Saber més

2. Maqueta

Abans de la producció, amb el prototip 3D aprovat desenvolupem una maqueta blanca perquè, en equip amb el nostre client ...
Saber més

3. Producció

Fabriquem els nostres productes a la nau del Vendrell (Tarragona). 50 persones del nostre equip treballen meticulosament en cadascun dels nostres projectes.
Saber més

4. Transport

Complir amb les dates acordades i lliurar el producte en condicions òptimes són una part fonamental de l'experiència en Multigraf ...
Saber més

5. Supervisió

Cadascuna de les fases del nostre projecte passa per un exhaustiu control de qualitat: des del primer croquis fins al lliurament al client ...
Saber més

Nau i parc de maquinària


Comptem amb dues fàbriques amb una superfície total de 5.500 metres quadratsEl Vendrell (Tarragona) que evoluciona constantment en funció de les necessitats, normatives i exigències dels sectors amb els quals col·laborem. 

Recentment hem invertit en l’adequació de la nau pel sector cosmètic. En l’actualitat, disposem d’un espai especial per treballar en la fabricació parcial de productes cosmètics per a activitats com l’etiquetatge. També hem adaptat part del nostre magatzem per aquest tipus d’activitat.

Parc de maquinària

A Multigraf hem invertit en tecnologia pionera per continuar perfeccionant el nostre servei i per agilitzar els procediments de producció amb un servei integral. Gràcies a aquesta aposta podem mantenir la nostra promesa i compromís.

Per gran (115×140) i petit (70×100) format, comptem amb guillotines d’alt rendiment. Ens permeten disposar de la velocitat més gran i
la màxima pulcritud en els acabats.

La nostra maquinària permet talls complets i versàtilsD’aquesta manera, aconseguim treballar simultàniament i amb gran precisió en diverses funcions com dibuixar, fressar o gravar.

Es caracteritza per la seva alta qualitat d’encolat, alta velocitat de producció i la rapidesa en el canvi de producció. Treballa en gran format, 100×40, fins a 900 unitats per hora

L’eficàcia de les nostres encunyadores és visible en els seus talls ràpids i precisos i la capacitat de tallar fins a 1.000 fulls per hora en grans formats de fins a 100×140.

La protecció dels productes és fonamental per garantir una entrega satisfactòria. Per això, treballem amb maquinària per a gran i petit format amb una capacitat de fins a 400 unitats per hora.

Específicament adquirida pel gran format, comptem amb maquinària capaç de reduir el consum de cola mantenint intacta la seva funció en el producte. D’aquesta manera evitem el consum excessiu de productes contaminants. 

Comptem amb màquines de gran format amb capacitat per adaptar-se a diferents tipus de materials mantenint una qualitat impecable en cadascun d’ells. La tinta que fem servir a la impressió digital és d’alta densitat en una àmplia gamma de colors i compta amb una elevada flexibilitat per evitar ruptures quan el material es doblega o s’estira.

També disposem d’altres màquines que ens permeten acabar el 100% dels productes sense veure’ns obligats a externalitzar part dels serveis. Per això Multigraf es diferencia també pel seu servei integral i l’exhaustiu control de qualitat de cada pas del procés de producció.